army jakka mi

tok på meg army jakka for første gang siden i høst, deilig at det har vært noen dager uten at det har vært så sykt kaldt.. så da så jeg muligheten til å ta på meg en litt lettere jakke!
denne jakka har jeg hatt siden jeg gikk på barneskolen utrolig nok, gikk med den en del før.. men gikk litt lei etter det ble så mainstream, så håper det roer seg ned så jeg kan ta den fram til våren haha..

 

 

i'm blue baby

 

 en blå og en rosa

 

igår bestemte jeg meg for gå til innkjøp av shorts på ginatricot som jeg egentlig har siklet på en stund, synes det er litt vanskelig og finne noen som man er ganske fornøyd med!
da ble det til at jeg kjøpte denne i to størrelser større en det jeg bruker, og en rosa i samme type men som var i min størrelse! er kjempe fornøyd :-)

 

keep it simple

 

 

denim vest- Levis , "skinn" shorts - H&M, ullgenser - gina tricot 

 

 

checkered shirt 

anbefaler ingen og tilbringe dagen på et kjøpesenter hvis du ikke har noe og gjøre der. tror det faktisk er at jeg ikke er i så shopping humør..
egentlig litt bra siden jeg burde spare uansett.. fikk pappa til å knipse noen bilder da jeg kom hjem, resultatet ble at det bare ble et ordentlig bilde..
resten var uklare! .. hehe, flink da! 

my daymaxikjole og nullsminke 

 

eneste jeg har gjort idag er og gått rundt i huset og spist kaker, lest blader og slappet av. elskeer det!

17

 

om under en time blir jeg 17!! hahah, tror jeg aldri har gleda meg mer til å ha bursdag, no joke! 

nå som jeg er nesten 3000 kroner rikere, begynner jeg og lure på om jeg faktisk skal begynne og spare til noe jeg har ønska meg en stund! vurderer mac...  med en gang jeg begynner og få litt cash, forsvinner det bare i klær så må nok tenke meg om hva jeg skal gjøre!


 

outfit + jentekveld


  

grunnen til at jeg ikke har blogga igår og dagen før, er at rett og slett ikke har hatt tid! har lovet meg selv og prioritere prøver og lekser dette året.. så det så :) spørs om jeg klarer og holde det... 
men nå venter jeg besøk, jentekveld med sushi og film! blir koseliiig!

 

some pictures

 

 

 


tenkte jeg bare skulle kjappe meg og legge ved noen bilder hva jeg hadde på meg i går,  for nå stikker jeg en tur på cc!  og senere i kveld skal jeg sitte barnevakt .. ha en fin løørdag

what im wearing!
shorts - bikbok, strikkejakke - mamma siin , korsett/topp- h&m

dette var det jeg hadde på meg idag! akkurat nå sitter jeg og skriver diktanalyse for harde livet, føles endeløst altså!

jaja, back to work <3

top of the world


 

a simple lacejust another photoblog!arkiv

Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne


INNLEGG = Design ? Stilsett - Ta vekk alt som står der fra før, og lim inn koden: wunderlove -info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne
Her.

arkiv

Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne