God juuul

 

Håper dere har hatt en koselig og fin dag med familie,venner,gaver og god mat. Da jeg var yngre husker jeg at for meg var jula slutt etter julaften og at jeg aldri ville legge meg for å sove den kvelden. 
Men nå er det en følelse av at det er nå jula faktisk begynner, tiden mellom juleaften og nyttårsaften. Det er den tiden jeg har gledet meg til. Jeg ser frem til mange late dager med godteri,filmer og venner.Også julemat som jeg nok kommer til å bli ganske lei etter hvert.... For meg er jula det og være med familien, oppleve ting sammen og ta seg til til å slappe ordentlig av. Denne kvelden har vært fantastisk og jeg har kost meg skikkelig, jeg ser også frem til flere fine dager i vente.

God jul til dere 

snø og kuldenår snøen har lagt seg ordentlig, og det begynner å nærme seg tjue minus det er da vinteren er på sitt fineste. idag har det vært en sånn dag,selv om jeg må si at det koseligste med vinteren er å se den fra vinduet.. imorgen er siste dag på skolen for dette kalender året, skal virkelig bli deilig med ferie.

 

                                                           

                                                                  - hva liker du best ved vinteren?

Good as Gold

 

 

denne helga har jeg vært med min søte melissa, hihi du klarer alltid å få meg i godt humør du!


bilder fra tyrkia

 

 


 

  

 

  


 

 denne gangen dro vi sammen med slekta for å feire gullbryllupsdagen til bestemor og bestefar, 50 år faktisk!!
 det ble bestemt at vi skulle være på hotellet Aqua Fantasy som var enoormt, 30 vannsklier og 22 basseng! gikk meg bort flere ganger , og fant ikke tilbake til rommet mitt så det sier vel sitt!..
vi hadde all inclusive som var veldig greit om dagen når det er så varmt, og bare ta drikke hele tiden! men siden maten også var det, så kan jeg si at etter en uke med nesten det samme utvalget hver dag  ble jeg ganske matlei, så en uke der var helt greit! uka ble tilbragt på hotellet og ved solsengene, men en av dagene dro vi ned til byen Kusadasi for å shoppe litt! noe som var helt crazy, pruting er ikke helt min greie! folk som maser overalt, mye greiere og ha en fast pris og holde seg til spør du meg!

men alt i alt har uka vært utrolig bra, en virkelig super slutt på sommerferien! 

hjemme fra tyrkiaetter og ha stått opp halv 3 inatt for å starte reisen hjem igjen, var det utrolig godt og komme hjem til senga. men må si jeg savner å ligge på solsenga i varmen og deretter bare ta seg et bad når det passer seg.

her hjemme venter det jobbing på søndag, og skolen igjen dagen etter!

men først tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg tok denne uka, så stay tuned 

tea time

 kvalitetstid med min kjære Nora som om en uke drar fra meg og blir borte et år   

Titanic

 
Jeg var og så Titanic istad, herregud så nydelig! husker jeg satt og grein da jeg så den da jeg var yngre, ble ikke akkurat mindre av det nå heller..
så til alle som ikke har sett den i 3D enda; anbefales!!we live

 

 ready

 
skolearbeid og prøver tar mye av tiden min om dagen, men skal prøve og få oppdatert litt. 
idag skal jeg ut og spise med jentene mine, ha en fin lørdag<3

yoghurt & berriesyoghurt naturell, skogsbær og mango yohurt, all you need! kjempe yummy, anbefales!!
skal kose meg med den mens jeg ser på frustrerte fruer, etter å ha forbredt meg til nynorsk tentamen imorgen.. velfortjent;) 

  

endelig hjemme igjen

for dårlig å ikke fått blogga noe som helst siden tirsdag. grunnen er at jeg dro rett opp til hytta etter jeg var i oslo,
også glemte jeg igjen internett tingen hjemme såå ja.. Etter jeg kom hjem idag har jeg faktisk gjort en del.

tok en tur for å kjøre litt bil siden jeg faktisk bare har prøvd en gang før, på parkeringa utenfor huset! det gikk ikke særlig bra, siden jeg nesten holdte på å rygge inn i et tre! må si jeg har kommet meg overaskende bra siden da faktisk.
hahah.. så etter deet tenkte jeg at jeg skulle prøve å dip dye håret mitt, med grønt nederst! og siden jeg ikke hadde noe ordentlig hårfarge.. så kjørte jeg på med konditorfarge, joda funka det! men jeg brukte ikke hansker, så jeg endte med å bli helt grønn på hendene! jaja..  shrek hands, nice det! går ikke bort heller.. 

nå ligger jeg bare og slapper av, etter og ha ryddet rommet og pakket ut! deilig og ha mandagen fri, skal nyte den siste dagen før skolen starter på'n igjen..
 

some pictures

 

 

 
bilder + shopping

tok noen kjappe bilder før jeg dro og kjøpte meg litt nytt tidligere idag. denne helga har bare blitt veldig avslappa egentlig. ser egentlig ganske frem til påsken nå, så vil på en måte litt at neste uka skal komme igang! i påsken skal jeg reise til tyskland en tur. så skal jeg til oslo en dag, så gleder meg en del til det.

hva har du gjort idag?


 

 

 

 

   
  

 

hva synes du om bildene, og hvilket bilde likte du isåfall best?:) 

sanger jeg hører på nå

AWOLNATION - Sail

Coldplay - Paradise

 

Gotye - Somebody That I Used To Know

 

 

Empire Of The Sun - We Are The People

Fun We Are Young - feat.Janelle Monae 

Skrillex - Summit - feat. Ellie Goulding

Demi Lovato - Fix A Heart
Breathe Carolina - Blackout

 

Kimbra - Settle Down

Jumper - Third Eye Blind
 

wasted time
skjønner virkelig ikke hvor det blir av all tiden min.. hadde lagt opp en plan hvordan jeg skulle legge opp dagen min, siden jeg skulle få med meg trening,framlegg øving, og prøve øving på samme dag. som dere sikkert skjønner ut ifra dette er jeg en person som er helt elendig til å prioritere.. så nå sitter jeg her , fikk med meg treninga da.. men ble stående igjen en halvtime ute å vente på at noen skulle hente meg, så da jeg endelig kom hjem så gikk det bort enda en time på dusjing, spising og surr... så endte opp med at jeg ikke fikk øvd på prøva eller gjort noe imponerende innsats på engelsk framføringa heller! så det er hva jeg har fått gjort idag, meget lite med andre ord..

now you're just somebody that I used to know

bestilte mat hjem idag, så nå sitter jeg og koser meg med kinamat og film! kjempe fin søndag med andre ord!
har bestemt meg for at dette skal bli en blogg med litt mer om klær og sånn! det jeg trives best og skrive om, har egentlig vært utrolig dårlig på og skrive.. og bare postet random bilder! men skal prøve og endre det litt, og se om jeg trives med det:)
new nikes

sunday

// bildet er fra i sommer

falt helt av med blogginga jeg.. men er tilbake nå, så får jeg satse på at det ikke skjer på en stund igjen! er jo sånn at man får mer inspirasjon når det blir varmere og sola kommer frem! Og man kan begynne og gå med litt mindre klær! heerlig  

lykke er så deilig å vite at man ikke skal på skolen imorgen, istedet kan man bare slappe av og gjøre det man har lyst til! akkurat nå  koser jeg meg og ser på film. sto opp klokka 9 idag, man får så mye bedre start på dagen hvis man står opp tidlig synes jeg. resten av søndagen tenkte jeg at jeg skulle ut å jogge meg en tur, så besøke noen tror jeg..Ellers bare slappe av og se ett par filmer til! ha en fin søndag, det skal ihvertfall jeg!

sliten

 

 

 

jeg føler meg helt utslitt nå, har mest lyst til å gjøre minst mulig denne helga!..  begynner og bli syk også faktisk. haha, dystert! men nå  skal jeg kose meg med alle bladene jeg har fått i posten idag , gjør det litt bedre det da

tirsdagskveld


er i full gang med øving til geografiprøve på torsdag, her går det unna! prøve idag også, men i samfunnsfag. og i tillegg en hel del innleveringer! burde virkelig ikke vært lov og gi oss så mye .. men tok meg tid til og ta litt bilder da såklart! da brukte jeg linsa jeg fikk til jul! alle de naturbildene har jeg faktisk tatt fra vinduet, er så fornøyd med zoomen på den!


monday

 

 

sitter og geeker til prøva imorgen, er så dårlig til å kosentrere meg så trengte litt motivasjon til jobbinga! så gikk og fant meg litt sjokolade&lovehearts! hihi. men nå må jeg fortsette..3. februar


aldri vært så godt med helg som nå tror jeg!!  har så inmari mye innleveringer, prøver og ting! klarer nesten ikke holde styr på alt.. men nå er det helg, skal feire bursdagen min med slekta imorgen kveld og litt på søndag! så det blir nok koseliig 

last day of January
Bildet over er som dere sikkert skjønner ikke fra idag.. men orket rett og slett ikke ta noe bilder. Lekse jobbing og trening er det jeg har prioritert tiden min til etter jeg kom hjem fra skolen. Føler at jeg faktisk jeg får mer ut av hverdagene mine nå enn før. Siden da jeg ikke hadde noe annet og gjøre, ble jeg nesten bare ble sittende foran pcen. Da er det bedre og bruke tiden på litt skolearbeid istedet.  Satser på at det holder seg sånn, litt fremover ihvertfall...

I love winter mornings
jentekveld

 

 

 

 
Fikk besøk av noen søtiser igår kveld! Kim kom med forslag at vi skulle lage sushi sammen, så da ble det til det!
Var kjempe koselig, har ikke hatt en ordentlig jentekveld på veeldig lenge nå! satt oppe til 5ellerno så er passe trøøttt.. men har blitt sterkt anbefalt og begynne å se på pretty little liars, så uansett hvor trøtt jeg er så tenker jeg at jeg skal bruke lørdagskvelden på det faktisk:)just another photoblog!arkiv

Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne


INNLEGG = Design ? Stilsett - Ta vekk alt som står der fra før, og lim inn koden: wunderlove -info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne
Her.

arkiv

Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne